2014. június 23., hétfő

DXN Ganoderma koffie in Nederland

Wat voor een soort koffie drink jij?
Wil je van jouw heerlijke kopje koffie blijven genieten, terwijl je toch gezond en vital wilt blijven? DXN heeft de oplossing voor je gevonden.
Geniet van de voordelen van Ganoderma koffie en probeer ook alle andere DXN producten en proef de verschillen!
Dankzij de Ganoderma Paddestoel kan het extract worden gemengd met een hoge kwaliteit Arabica koffie uit Brazilië. Hierdoor ontstaat een zeer unieke smaak en een zeer positief effect op het lichaam.
Je lichaam hoopt zuren op en die worden geneutraliseerd door de gevolgen van de Ganoderma paddenstoel bij regelmatig gebruik. Deze paddestoel zal de bloeddruk reguleren en de effecten van hoge en lage schommelingen in het lichaam stabiliseren.
De Ganoderma Paddestoel (Ganoderma Lucidum) bevat bijna 200 voedingsstoffen die een positief effect op ons lichaam hebben. Één van die ingrediënten is Organisch Germanium; één van de meest helende stoffen in de natuur. De Ganoderma Paddestoel is een deugdzaame plant, die dus niet bijwerkingen bevat die het lichaam verzwakken na langdurig gebruik. In feite verbetert dit soort paddestoel je immuunsysteem en helpt het het lichaam zichzelf sneller te genezen.
Mensen hebben de neiging om hun dagelijkse vitamine dosis te vergeten in te nemen of ze moeten hun voedingssupplement opgeven omdat ze niet genoeg geld hebben.
Heb je ooit gehoord dat iemand zijn dagelijkse kopje koffie drinken vergeten te drinken was?
Een geweldig idee werd geboren toen DXN besloot om deze potente Ganoderma paddenstoel te mengen met een stabiel product wat dagelijks geconsumeerd wordt door zoveel mensen over de hele wereld.
In de huidige consumptie van dit krachtige product is DXN de grootste producent ter wereld met meer dan 4 miljoen dagelijkse consumenten in 100 landen.
DXN is ook trots om te zeggen dat ze èèn van de slechts handvol bedrijven zijn die dit product produceert zonder kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

Zeven van deze koffie variëteiten zijn geproduceerd voor alleen al de Europese markt.

WEBSHOP: http://dxnnederland.dxneurope.eu/products


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése